Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aerobicos Érdekességek képes leírás - Aerobic.tlap.hu
részletek »

Aerobicos Érdekességek - Aerobic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aerobic.tlap.hu » Aerobicos Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 23 db
A hódítás művészete

A hódítás művészete

Pirner Alma sztriptíz világbajnok négy éve nyitotta meg Magyarország első sztriptíz-aerobic és rúdtánc iskoláját, a Dollhouse Táncstúdiót, ahol a tánc tanulása mellett még számtalan különleges szolgáltatással és termékkel kényeztetheted magad. A sokszínű lehetőség szinte zavarba ejtő, éppen ezért ajándéknak a legtökéletesebb választás az exkluzív kivitelezésű, sorszámozott utalvány.

A sport

A sport

A zenére végzett folyamatos mozgásgyakorlatokkal megdolgoztatjuk a test minden izomcsoportját. Rendszeres aerobic edzés javítja az erőnlétet és erősíti a szívet. Az aerobik olyan mozgás, amely szerves részét képezi az egészséges életmódnak. Az aerob jellegű mozgás azt jelenti, hogy a szervezet terhelése egyenletes és egészséges, oxigén dús környezetben történik, akárcsak a kerékpározás vagy a kocogás. A különbség az aerobik és az utóbbi között az, hogy amíg az aerobik ­természetesen az edző felkészültségétől és programjától függően ­az egész izomzatot egyenlő mértékben terheli, a futás vagy a biciklizés a testnek csak egy-egy részét mozgatja meg.

Aerobic élsportolók SpinalMouse

Aerobic élsportolók SpinalMouse

2009. október-november hónapokban a 15 főből álló, nemzetközi versenyeken eredményesen szereplő aerobic csapat SpinalMouse® műszeres gerincvizsgálatát végeztük el. Az eredmények az egyoldalú, célirányos gerincterhelést, és a megfelelő kompenzációs mozgások és a gerincoszlop rehabilitációjának hiányát igazolták. A 15, többségében 15-17 éves leány esetében 12 gyermeknél volt a vállmagasság megtartott, és voltak a lapockák egy szintben. Hármuk esetében a jobb- vagy bal váll, a jobb- vagy bal lapocka lejjebb állt, és náluk különböző fokú scoliosis volt igazolható (mindhárom versenyző intenzív rsg-s sportmúlttal rendelkezett). Elsimult háti gerincgörbületet 3, elsimult ágyéki gerincgörbületet 4, lumbalis hyperlordosist 1, fokozott háti kiphosist 1 esetben igazoltunk műszeresen. A fizikális vizsgálat során gondozatlan haránt- emelkedéssel és süllyedéssel is találkoztunk. Hosszanti hátizomzatuk a fenti sportolóknak kiemelten erős.

Aerobic Önkéntes Egészségpénztára

Aerobic Önkéntes Egészségpénztára

Tudta, hogy az aerobic is támogatott sport az Önkéntes Egészségpénztárak részéről? Az egészségpénztár.net oldalon 34 EP elfogadóhelyei találhatók meg több féle keresési szempont alapján. Ha sportolni akar és valamelyik Egészségpénztár tagja, akkor elég kiválasztania pénztárát és a település ahol keresi a sport lehetőségeket. Ha beírja a keresőbe az aerobic szót, akkor megjelenik az adatbázisban szereplő összes aerobic klub.

Aerobic-kal elégetett kalória

Aerobic-kal elégetett kalória

A honlap használatával a felhasználók sokkal közelebb kerülhetnek az egészséges életmódhoz, sikeresebb lehet a diétájuk és sok mindent megtudhatnak egy-egy étel tápanyagtartalmáról. Ezenfelül egy-egy sport, mozgás által elégetett kalóriák számát is nagyon egyszerűen megnézhetik, ráadásul személyre szabott módon, hiszen saját testsúlyuk beírása után számolja ki a rendszer ezt az adatot. Az oldalon ezenkívül a regisztrált felhasználók vezethetik mindennapi kalóriabevitelüket, szénhidrát-, fehérje- és zsírfogyasztásukat.

Aerobik edzés

Aerobik edzés

Az aerobic-gyakorlatok újabban kötelezőnek számítanak az edzőtermekben. A fejlesztések révén eljutottunk odáig, hogy ezeket otthon is magas színvonalon végezhetjük. Számos olyan gyakorlat van, amely különböző izomcsoportokra fókuszál.

Aerobik lépések a szabad ég alatt

Aerobik lépések a szabad ég alatt

Természet. Friss levegő. Társaság. Fergeteges hangulat. Mind-mind olyan tényezők, melyek miatt érdemes volt részesévé válni az idei legnagyobb szabadtéri fitneszeseménynek, és hátrahagyni egy napra az otthoni magányos edzéseket vagy a fitneszklubok aerobik óráit.

Az aerobic

Az aerobic

Az aerobik napjaink egyik legközismertebb kondicionáló- erősítő mozgásformája a rekreációs sportban. Népszerűsége a legújabb irányzatok felbukkanásával egyre nő s lassan kiszorítja az érdeklődés köréből a versenyaerobikot, amelyben magyar sportolóink rendre világszínvonalon teljesítenek.

Az aerobik nem megoldás

Az aerobik nem megoldás

Habár az aerobik rendkívül hasznos a szív és a tüdő erősítésében, ahhoz, hogy karcsúra fogyj, nem elegendő órákra járni. Aki túlsúlyos, az hamar kifullad, sőt, ízületi problémái támadhatnak. Az aerobik alapvetően nem változtatja a test alakját. Ha valaki körtetípus', az karakterében nem változik - bár mindene vékonyodhat a zsírégetés miatt. A fogyás viszont azokon a testrészeken indul meg először, ahol nem szeretnénk, és utoljára ott, ahol szükség lenne rá. Ha csak ugrálunk, testünk puhány maradhat, bőrünk megereszkedhet. Úgyhogy az izzasztó mozgás mellé iktass be alakformáló erősítést, például gépi edzést.

Hirdetés
Az emberek ötödének semmit sem használ az aerobic

Az emberek ötödének semmit sem használ az aerobic

A Journal of Applied Physiology című szakfolyóirat legfrissebb száma egy olyan kutatást közöl, ami arra mutat rá, hogy az aerobic (azaz a mérsékelt terheléssel járó, de hosszabb ideig végzett mozgás, mint pl. a kocogás, kényelmes kerékpározás vagy aerobic-torna) a különböző génekkel rendelkező személyekre különböző mértékű hatással van. A legszerencsétlenebb 20% számára az aerobicnak egyáltalán nincs semmi kedvező egészségügyi hatása a tanulmány szerint.

Czanik Balázs a divatdiktátor

Czanik Balázs a divatdiktátor

A népszerű aerobic edző, a napokban mutatta be saját tervezésű ruhakollekcióját, amelyek az eighty1 illetve a Capoeira Aerobic márkanevet viselik. A fiatal, mindössze 27 éves edző a komfortosságot megcélozva döntött a nevével fémjelzett termék megvalósítása mellett, ugyanis sok sport ruházati termék van a hazánkban lévő üzletek polcain, azonban kevés a valóban olyan minőségi, bőrbarát, és ennek a mozgásformának speciálisan erre a célra kiképezett termékcsaládja, amely minden korosztály igényeivel és szükségleteivel számolna. Mindemellett az sem elhanyagolható, hogy valóban trendin érezze magát benne az ember, ugyanis, ez már fél siker. Ha az ember pozitív irányba tereli a gondolatait és elhiszi, hogy valóban jól tud kinézni, és jól érzi magát, ennek belátható időn belül látványos következménye lesz!

Czanik Balázs a földön vonszolta VIVA Zolát!

Czanik Balázs a földön vonszolta VIVA Zolát!

Mindenki meglepődött, amikor kedd este villamossal érkezett a Testnevelési Egyetemre a Viva sztárja, Zola. Elmondása szerint szereti a sportot, de sportból inkább a lányokról állapítja meg, hogy sexi vagy nem. A Mozdulj rá! kampány szervezői nagyon meglepődtek, amikor a Tf-en sztárvendégeknek fenntartott parkolóban várták Zolát, ám ő mindenki meglepetésére villamossal érkezett.

Fojtogatni kezdte az aerobic-bajnokot!

Fojtogatni kezdte az aerobic-bajnokot!

A minap egy kellemes partin régi jó ismerősként üdvözölte egymást a Szombat esti láz sztárja és a háromszoros aerobic világbajnok, ám nem sokkal később a vendégek szeme láttára Andrea és Attila fojtogatni kezdte egymást.

Gospel-aerobic

Gospel-aerobic

Lusta ezoterikus lányok, nincs több felmentés a lustálkodásra! Vegyetek példát Ti is! Az afroamerikai csajok nem éppen a szilfid termetükről híresek - de így még ők is könnyedén megmozdulnak, hisz a zsírt ők sem a fenekükön szeretik! Egy tucat nő hasa már szinte ég a fáradtságtól, miközben lassan felemelik és leengedik lábukat egy washingtoni templomban - a háttérben pedig egy gospel dicsőíti Istent.

Gyerekeket fogyaszt le a többszörös aerobic világbajnok

Gyerekeket fogyaszt le a többszörös aerobic világbajnok

A gyerekek körében is egyre nagyobb problémát jelent az elhízás, elsősorban a mozgásszegény életmód miatt. Az elhízás szempontjából a legveszélyeztetettebbek a 10 és 20 év közötti fiatalok. Aki gyerekkorában túlsúlyos, az igen nagy valószínűséggel felnőttkorára is az marad - véli Katus Attila, hatszoros aerobic világbajnok, aki októbertől a Fitt Diák Program keretében már gyerekeknek is tart aerobic órákat fitness termekben.

Inter-Max sport és aerobic áruház

Inter-Max sport és aerobic áruház

Válaszd a minőséget ! A webáruházunk, valamint 19 Adidas, Levi's,Nike, Reebok márkaboltjaink várják szerte az országban a sport szerelmeseit, és az aerobicozni vágyókat. Vásárolj kényelmesen otthonról online, és mi kiszállítjuk neked ! Itt az Inter-Max-nál igyekszünk magas színvonalon kiszolgálni a vevőink igényeit.

Inter-Max sport és arerobic áruház

Inter-Max sport és arerobic áruház

Válaszd a minőséget ! A webáruházunk, valamint 19 Adidas, Levi's,Nike, Reebok márkaboltjaink várják szerte az országban a sport szerelmeseit és az aerobicozni vágyókat. Vásárolj kényelmesen otthonról online, és mi kiszállítjuk neked ! Itt az Inter-Max-nál magas színvonalon igyekszünk kiszolgálni vevőink igényeit.

Tuti menü