Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aerobic Versenyek képes leírás - Aerobic.tlap.hu
részletek »

Aerobic Versenyek - Aerobic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aerobic.tlap.hu » Aerobic Versenyek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aerobic marathon az Újbuda Sportcentrumban

Aerobic marathon az Újbuda Sportcentrumban

Nagyszabású aerobic maratont szervez az Újbudai Sportcentrum a hétvégére. A mozgás szerelmesei június 28-án reggeltől estig, azaz 10-17 óra között hódolhatnak az aerobic különféle válfajainak. A nem mindennapi programon sztáredzők segítenek abban, hogy a résztvevők tökéletesen mozogjanak.

Aerobik Eb

Aerobik Eb

Vasárnap befejeződött az aerobik Európa-bajnokság a csehországi Liberecben: a magyarok értékes pontszerző helyezésekkel, a viadalon tesztjelleggel szereplő step kategóriában pedig aranyéremmel zárták a viadalt. A szövetség tájékoztatása szerint a felnőttek között a legjobb helyezést a Lendvay Dóra, Roik Zsolt páros érte el, miután a nyolcas finálé 5. helyén zárt. Roik egyéniben a hatodik pozíciót szerezte meg, egy helyezéssel megelőzve Tyeklár Ramont. A női trió (Bakó Anett, Szörényi Ágota, Nagy Dorina) a döntő 7., míg a férfiaké (Tyeklár Ramon, Tyeklár Richárd, Székely Ferenc) a 8. helyen fejezte be a viadalt.

Aerobik Magyar Kupa

Aerobik Magyar Kupa

A step kategóriát megnyerték, ami nagy eredmény,mivel ez szokott lenni a legszorosabb verseny. Sajnos a challenge kategóriában 'csak' 3. lettünk, így is két érmet hoztunk haza a rendkívül jó hangulatú versenyről. Novemberben rendezik az Európa-bajnokságot, ahol step kategória is lesz kísérleti jelleggel. Reméljük, jövőre már hivatalos verseny lesz, és képviselhetjük a deac-ot rajta.

Aerobik-Eb Szombathelyen magyar éremesélyekkel

Aerobik-Eb Szombathelyen magyar éremesélyekkel

Szombathely készen áll arra, hogy a jövő héten keddtől vasárnapig sikeresen megrendezze az 5. aerobik Európa-bajnokságot. A kontinensviadalon rekordlétszámú mezőny lesz, 23 országból közel 670 versenyző mutatja be a gyakorlatát egyéniben, vegyes párosban, trióban és hatfős csoportokban.

Dobogón a magyar páros az aerobik Világkupán

Dobogón a magyar páros az aerobik Világkupán

A hazai szövetség tájékoztatása szerint jól szerepelt Tyeklár Ramón is, aki férfi egyéniben éppen csak leszorult a dobogóról: negyedik lett. 'Az eddigi legeredményesebb Világkupa-szereplésnek örülhetünk, két felnőtt egységünk is döntőbe verekedte magát, és ott bravúrosan versenyzett - értékelt Katus Tamás világbajnok, delegációvezető.

Magyar Verseny Aerobik

Magyar Verseny Aerobik

Nagyon büszkék vagyunk az ifjú titánokból álló aerobik leány csoportunkra, hiszen 5. helyezést értek el a 2009-es Világjátékok aerobik versenyén! Kiválóan bemutatott gyakorlatuknak és kismértékben az ellenfelek hibahalmozásának köszönhetően 3.-ként kvalifikálták magukat a döntőbe, de végeredmény is kitűnő, csodálatos és hatalmas eredmény.

Tuti menü