Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aerobic Klubbok, Edzők képes leírás - Aerobic.tlap.hu
részletek »

Aerobic Klubbok, Edzők - Aerobic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aerobic.tlap.hu » Aerobic Klubbok, Edzők
Keresés
Találatok száma - 24 db
Aerobik

Aerobik

A Nike a világ legnagyobb sportszergyártójaként ismét egyedülálló kezdeményezéssel ajándékozta meg a mozgás szerelmeseit: elhozta a táncot a fitnesztermekbe. A tökéletesség érdekében a szakemberek kifejlesztették az ehhez a mozgásformához illő táncoscipőt, -ruhát és - kiegészítőket, amik komfortérzést nyújtanak, sajátos stílust képviselnek, valamint maximális teljesítményre sarkallják a hölgyeket. Annak érdekében, hogy hiteles és valóban teljesítmény fokozó kollekciót alkosson, a cég az Egyesült Államokban dolgozó egyik legkreatívabb sztárkoreográfust, Jamie Kinget kérte fel, hogy tervezzen meg egy olyan gyakorlatsorozatot, melyben a tánc és az aerobik egyesül. Jamie híres ötletességéről, újításairól, melynek köszönhetően olyan neves előadókkal dolgozott már együtt, mint Madonna, Britney Spears, Ricky Martin vagy Christina Aguilera, akik híresek látványos színpadi produkcióikról, vibráló videoklipjeikről. A Nike és Jamie King fitnesz-tánc-forradalmat indított szerte a világon.

Aerobik - Fitness 2000

Aerobik - Fitness 2000

A napi munka után semmire sem vágyunk jobban, mint egy kis szórakozásra. Ha pedig a vidámság testedzéssel is párosul, kimondhatjuk, hogy megtaláltuk az ideális mozgásformát a mindennapi stressz enyhítésére, alakunk formálására és egészségünk megőrzésére, javítására. Szerintünk az aerobik magába foglalja mindezt. Legyen szó step, zsírégető, súlyzós, vagy éppen alakformáló aerobicról, nálunk megtalálod. Ha nem ismered mindegyiket, próbáld ki az összes óránkat, hogy megtaláld az igazán neked való edzést.

Aerobik Szolnok

Aerobik Szolnok

Üdvözöllek! Fekete Brigitta, rekreációs sportoktató vagyok. Köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra. A sport több éve életem szerves és egyik legfontosabb része. Nyolc éves koromban kezdtem el foglalkozni, a még mai napig nagy szenvedélyemmel, a kötélugrással. Ez a Magyarországon új, még nem igazán ismert sportág volt az, ami megmutatta számomra, hogy mennyi pluszt adhat az ember életében a sport. Azóta is ezen az úton haladok. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán (TF) végeztem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon. Tanulmányaimat jelen pillanatban is folytatom, levelezős, negyedéves hallgatója vagyok az egyetemnek sportrekreáció-turizmus szakirányán.

Aerodance

Aerodance

7 éves kortól felnőtt korig végezhető. A fitness és aerobik alapjaira épülő, korosztályokhoz és tudásszinthez igazodó koreografált mozdulatsorokat tartalmazó táncműfaj, kiegészítve a jazz-balett és egyéb táncok elemeivel. Magas mozgás koordinációt igénylő, speciális tornaelemeket tartalmazó, magas intenzitású, ritmusos zenére végzett koreografált aerobik jellegű mozgássorozat.

Astoria Fitness Center

Astoria Fitness Center

Szeretnél barátságos, kellemes környezetben edzeni? Szakképzett edzőre, személyre szabott edzésprogramra van szükséged? Érezd jól Magad edzés közben is!Légkondicionált edzőtermünk teljes körű fitness-szolgáltatásokkal,szakképzett, kedves személyzettel várnak Téged a belvárosban. Aerobic, kardiógépek, konditerem, szauna, szolárium, vitaminbár. Bérlettel, vagy napijeggyel a fitness-terem összes szolgáltatását korlátozás nélkül igénybe veheted!

Bakos Sport

Bakos Sport

A Bakos Sport Body and Fitness 2006. márciusától vár minden kedves sportolni vágyót! Ha Ön is szeretne tenni valamit az egészségéért, illetve ha Ön is szeretné a sportot, a mozgást napjai részévé tenni, nálunk ezt megteheti egy igényes, minden igényt kielégítő 500 nm-es edzőteremben! Termünk egy testépítő-, egy box-, illetve egy női teremmel ad lehetőséget, arra, hogy mindenki saját igényének és mozgáskultúrájának megfelelő programot válasszon. Testépítő termünk Atlas gépekkel, személyi edzővel és különböző táplálék kiegészítőkkel vár minden erősödni vágyót!

Campona Fitness

Campona Fitness

Cégünk 16 éve foglalkozik Fitnesz és Wellness termékek kis- és nagykereskedelmével. 2009. június 1. után új arculattal és szélesebb termékkínálattal dolgozunk tovább a magyar piacon. Jelenleg 7 üzletet üzemeltetünk.

Dinamik S.E.

Dinamik S.E.

A Fantázia - gyermek aerobic program, 1994-ben jött létre. Elméleti szerzője Müller Mary, gyakorlati megvalósítója Dallos Anna volt. 2000-től, Illyés Anna az elméleti és gyakorlati vezetője a programnak. 2004-től egy teljesen új szabálykönyvvel és egy új sportegyesület melegalakításával létrejött a Dinamik Gyermek Aerobic Sportegyesület és kiegészült a Dinamik Step gyermek aerobic-kal.

Évinger Boglárka

Évinger Boglárka

Bármennyire kecsegtető az óra neve, aki kifejezetten fogyni szeretne, az ne válassza ezt az óratípust. Itt ugyanis erősítés zajlik különböző izomcsoportokra, főként a kritikus testtájakra - formásabb lesz a has, a comb, a váll és a fenék. Profi oktató esetében zsírégető részek is helyet kaphatnak az órán, de a gyakorlatok alapvetően az izomtónus fokozását szolgálják. A hatás növeléséhez legtöbbször kéz- és lábsúlyzót, gumiszalagot, step lépcsőt, stb. is használnak. Hogy milyen nehezet, az már a résztvevő erőnlététől és céljától függ. Ha szálkásabb izmokat szeretnénk, saját testsúllyal (eszköz nélkül) vagy maximum 1 kg-al érdemes dolgozni. Ha valaki erősödni szeretne, ennél nagyobb súlyokat kell használnia.

Hirdetés
Kickbox-aerobik

Kickbox-aerobik

Tulajdonképpen az aerobic és a kick-box szerencsés találkozása. Egy max. 2 perces zenére bemutatandó aerobic gyakorlat, szabályos kick-box technikákkal tűzdelve. Létezik egyéni és csapat (3 fő) versenyszám, valamint stepp egyéni és stepp csapat kategória is. Az Aero-kick box 2004-ben mutatkozott be, mint verseny sportág a párizsi Európa- Bajnokságon, majd 2005-ben Szegeden volt a Világbajnokság és tavaly 2006-ban ismét Európa bajnokság volt Lisszabonban. Idén Coimbra városában lesz a Világbajnokság Portugáliában, október 26.-december 02-ig. Hogy ide sikerüljön kijutnunk, meg kell nyernünk az Országos Bajnokságot, ami október 13.-án lesz Esztergomban! Mivel azonban a Magyar Kick-Box Szakosztály a nem túl támogatott sportágak, közé tartozik, szeretnénk egy kis segítséget kérni a sikeres versenyzéshez.

Krisztina Wellness

Krisztina Wellness

Buda szívében található Wellness Klubunk sok szeretettel vár minden sportolni vágyót.Legyen szó aktív vagy akár passzív kikapcsolódásról, szolgáltatásaink között mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Oldalunkon folyamatosan frissülő hírekkel, akciókkal, az egészséges életmóddal kapcsolatos cikkekkel kívánjuk -a lehető legjobban- tájékoztatni vendégeinket. Reméljük felkeltjük kíváncsiságát és személyesen is találkozhatunk klubunkban.

Magyar Fitness Szövetség

Magyar Fitness Szövetség

Ebben a cikkben szeretnénk megismertetni Önökkel a fitness világát egy kicsivel közelebbről is. Megtudhatják, hogy a fitness Amerikából indult világhódító útjára mintegy másfél évtizeddel ezelőtt. Bár sokan úgy gondolják, hogy ez egy tipikusan hölgyeket érdeklő sport, ők meglepődve olvashatják, hogy bizony a férfiak részéről is volt erre igény már a kezdetektől fogva. Végül, de nem utolsó sorban kitérünk arra is, hogy az utolsó néhány évben a gyerekre gondolva útjára indult a gyermek fitness is.

Malom Fitness

Malom Fitness

A Malom Fitness klub 2006-ban nyitotta meg kapuit. 2009 májusától teljesen új koncepcióval, teljes körű szolgáltatásokkal és minden hónapban számtalan akcióval várjuk a sportolni, szórakozni és kikapcsolódni vágyókat. Fokozott figyelmet fordítunk az egészséges életmódra nevelésben,amihez minden segítséget megadunk. Célunk,hogy a hozzánk látogatók minőségi sportélményben vehessenek részt. Könnyebbséget jelenthet célcsoportok számára az egészségpénztárral való együttműködésünk. Az újdonságokat, akciókat és egyéb programokat nyomon követhetik a honlapunkon, sőt regisztráció ellenében folyamatosan első kézből értesülhet ezekről.

Mozgás és Fogyiklub

Mozgás és Fogyiklub

Ismert és elismert vendégedző által tartott, koreografált - fergeteges pörgés!!! Az alap aerobic óra, és a tánc elemei ötvöződnek, az oktató kreativitásával párosulva. Kiválóan fejleszti a mozgást és az állóképességet egyaránt. Kifejezetten ajánljuk a táncot, az intenzivitást és a koreografált órákat kedvelő vendégeknek.

Óbuda Aerobic és Karate Sportegyesület

Óbuda Aerobic és Karate Sportegyesület

Egyesületünket 2003. júniusában alapítottuk Óbuda Aerobic Se. néven, és még ez év őszén meg is kezdtük működésünket. Mint ahogy nevünkből is kiderül elsősorban Óbudán folytatjuk tevékenységünket, de a szomszédos kerületek és kistelepülésekről is látogatják az edzéseinket mind gyermekek, mind pedig felnőttek.

Personaltraining az edzőválasztó

Personaltraining az edzőválasztó

Bármely sportághoz is keresel magadnak edzőt vagy egyesületet, edzőtermet, Nálunk megtalálod. Szolgáltatóink között az egészséges életmód és jól-lét elkötelezett híveit találod, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal a te fejlődésedet segítik. Küldetésünk egy olyan internetes oldal létrehozása, ahol bármely sportra vágyó megtalálja azt, amit keres. Edzőként bemutatkozó oldalt készíthetsz magadról, hogy könnyen megtaláljanak.

Pilates Kuckó XIII.

Pilates Kuckó XIII.

Fáj a hátad, derekad? Féloldalas a testtartásod? Hiányzik a sport, de fájnak az ízületeid? Viszolyogsz edzőterembe járni vagy ugrabugrálni a step padon? Vagy egyszerűen csak feszült vagy, megviselnek a hétköznapok? Ugye, milyen jó lenne, ha az ülőmunka során elgyengült izmok helyett szép, hosszú, szálkás izomzatot sikerülne magadra ?varázsolni?? Ha nyugdíjas éveidben is mozgékony maradnál miközben az unokák után rohangálsz? A pilates megunhatatlan, mert a pilates eszközökkel garantált a változatos pilates óra. A Pilates Kuckó egy olyan pilates stúdió, ahol a pilates oktató odafigyel egyéni igényeidre. A fitnesz termi tömeg helyett a kiscsoportos órákon személyre szóló figyelmet tudunk adni vendégeinknek. A pilates kezdőknek ajánljuk egyéni óráinkat, ahol a pilates oktató maximálisan csak rád figyel, így könnyebben sajátítod el a pilates alapelveit. ÚJ! Kismama jóga és Kismama pilates óra és TRX edzés Pilates Budapest 13. kerület

Tuti menü