Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aerobic Iskola képes leírás - Aerobic.tlap.hu
részletek »

Aerobic Iskola - Aerobic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aerobic.tlap.hu » Aerobic Iskola
Keresés
Találatok száma - 9 db
Almásy Csilla Gerinckoncepció

Almásy Csilla Gerinckoncepció

Almásy Csilla vagyok, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának gyógytornász szakos hallgatója. Ma már leginkább gerinctrénerként mutatkozom be szívesen. Azért ez a megfogalmazás, mert hosszú évekig, civil szakmámat gyakorolva, magam is íróasztalnál görnyedve töltöttem a napjaimat. Államigazgatási, majd közgazdász diplomáim megszerzése után a jogi kiadói pályán dolgoztam közel 10 évig, eleinte felelős szerkesztőként, majd marketingesként.

Bibarc Tünde Fitness School

Bibarc Tünde Fitness School

Fontos számodra az egészséges életmód? A testmozgás életformáddá vált? Szeretnéd, hogy a hobbid a hivatásoddá váljon? Akkor gyere és jelentkezz Aerobic Edző OKJ-s tanfolyamunkra, amelyet minden félévben elindítunk! Ha nem csak az aerobic területen szeretnéd képezni magad, válogass további szakképzéseink közül!

Body n Soul Wellness

Body n Soul Wellness

A Body 'n' Soul magyar nyelven indít tanfolyamokat, tréningeket, melyek végeztével - sikeres vizsga esetén - magyar nyelvű, elismert oklevelet nyújtunk át részedre! Specialitásunk a Pilates - oktatói tanfolyam, továbbképzéseink, tréningjeink is e témakörön belül találhatóak. Tanfolyamaink az Amerikai Fitness Szövetség által részünkre bocsátott tananyagokból áll, melyek széles választékot nyújtanak a fitness / wellness világán belül dolgozni kívánó hallgatóinknak!

Fitline

Fitline

Cégünk megalapítására 2003-ban Füzessy Balázs sikeres hazai és nemzetközi karrierje, az általa szerzett kapcsolatok és tapasztalok, továbbá a nemzetközi partnerek elismerése adta a kiinduló ötletet. A Fitline-Education Továbbképző Intézet alapításakor legfőbb motivációnk hogy egy olyan tudásanyagot hozzunk a Magyarországi aerobic-, fitness- és wellnessvilágba, amely eddig csak határainkon túl volt elérhető. Összegyűjtöttük a legsikeresebb nyugat európai továbbképző intézeteket és a legnépszerűbb hazai tanfolyamvezetőket, hogy profi szemléletükkel újabb lendületet adjanak mindannyiunknak.

Fitness Akadémia

Fitness Akadémia

A Fitness Akadémia 1996-ban alakult az ország első államilag elismert végzettséget nyújtó sport magán-iskolájaként. Képzési kínálatunk folyamatosan bővült, hallgatói létszámunk az első 4 évben megtízszereződött.

Fitness Karriertervező Tanulmánysorozat

Fitness Karriertervező Tanulmánysorozat

Ha komolyan tervezed, hogy a fitness és szabadidősport világában szeretnél tanulni, dolgozni vagy vállalkozni, regisztrálj ingyenes tanulmánysorozatunkra! A sorozattal szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy tisztán lásd azokat a nagyszerű üzleti és szakmai lehetőségeket, amelyeket a fitness világa tartogat számodra.

Pécsi Sasok Aerobic Iskola

Pécsi Sasok Aerobic Iskola

A hatszoros sportaerobik világbajnok Katus Tamás irányításával aerobic iskola indult a klubban, melyen az 5 év feletti gyerekek sajátíthatják el kezdetben az aerobic alapjait, majd a bonyolultabb koreográfiákat. Az edzéseket Balogh Dia fitness aerobik világbajnok vezeti. Csoportkialakításra a jelentkezők életkorától, képzettségétől függően kerül sor. ' Tanulni a legjobbaktól érdemes! '

Ready Steady Move

Ready Steady Move

A gyakorlatokat kifejezetten azzal a céllal fejlesztették ki, hogy segítségükkel a kisgyermekek fizikailag egészségesebbé váljanak, illetve fejlesszék az új nyelvek elsajátításának képességét. Az órák magukban foglalnak számtalan különféle örömmel és kihívásokkal teli tevékenységet, melyek mind a jobb-, mind a baloldali agyfunkciókat stimulálják a jobb tanulás érdekében. Fontos továbbá, hogy az órák vidám, támogató, ösztönző légkörben telnek.

RnB dance

RnB dance

Célunk magabiztos, színpad kész táncosok kinevelése, akik többféle stílust ismernek és művelnek. Emellett persze helyet kapnak a bulik, a kikapcsolódás, a nyári tánctáborok is, ahol levezetheted a felesleges feszültséget, új kapcsolatokat alakíthatsz ki, vagy egyszerűen csak jól érezheted magad. Minden nyáron szervezünk Tisza parti tánctábort, ahol az edzéseken kívül a főszerep a strandolásé, a bulié, a kikapcsolódásé.

Tuti menü